Paardenrit in Marrakech

  • Geen reserveringskosten
  • Boek nu en betaal later
  • Beste Prijs Garantie
  • uitstekende Service
  • gratis annulering
Totale Prijs 59 € /79 €

  • Paardenrit in Marrakech
  • Paardenrit in Marrakech
beschrijving

Je wordt opgehaald bij je hotel in Marrakech om 10.00 uur of 15.00 uur naar de palmeraie van Marrakech, dat op ongeveer 10 kilometer van het stadscentrum ligt.
je vertrekt voor 1u00 paardrijden en ontdekt de uitlopers van de Palmeraie en de prachtige landschappen voeren je door bossen palmbomen van de palmeraieoase.
je kunt de pittoreske omgeving in de, Rode Stad 'tijdens deze tour bewonderen. Adem de frisse lucht in terwijl je te paard door zijn groene uitgestrektheid rijdt.

Ook zult u genieten van een pauze drankje met cake

Na de tour gaat u terug naar uw hotel in Marrakech.

Informatie

* Duur: 2,5 uur
* Beschikbaar: elke dag
* Ophaaltijd: 10.00 uur of 15.00 uur Lokale tijd Vanaf uw hotel

zijn onder andere:
Brengt de auto over van uw hotel en terug hotel
Paardritten 1H00
Goede service

Persoonlijke Informatie:

Date
beleefdheid
land
naam
Voornaam
Email
Telefoon
hostal
Adres van het hotel

Aantal Mensen:
Volwassene
(-12)
(-3)
commentaar

Algemene voorwaarden

ndl.clickexcursions.com heel serieus neemt de privacy van uw persoonlijke gegevens. Ze worden alleen gebruikt om uw boeking te verwerken. Reserveringen die op ndl.clickexcursions.com zijn gratis. Betaling geschiedt bij uw vertrek aan uw reis, gewoon.


Trip advisor


Contacteer ons

callus

Gratis Wi-Fi aan boord met Clickexcursions.com


There are 5 people looking at this excursion page.

CLICK EXCURSIONS :

Clickexcursions.com nodigt u uit voor een kleurrijke Marokko rijk aan boeiende en zonnige landschappen te ontdekken tijdens uw verblijf, doet denken aan de culturele en handwerk verscheidenheid van het land dat de tradities van voorouderlijke bestendigt. Tussen de majestueuze Atlasgebergte, de prachtige stranden langs de kust van de oceaan, de Atlantische Oceaan en de woestijn, dit land heeft zoveel rijkdom die zal een beroep op toeristen die hun bestemming maakte dit land. Of u komt in Marokko voor ontspanning of ontdekking in om een ​​andere cultuur te ontdekken, zult u worden geserveerd als u dat wenst. Omgeven door de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, badplaatsen zoals Essaouira of Agadir nodigen u uit om te genieten van de zon en geniet van de verfrissende warmte in deze prachtige steden. Wij bieden excursie en dagtocht, rondleiding door de stad in Marrakech, Essaouira, Desert en rond Marokko: de prachtige watervallen van Ouzoud, de Ourika groene vallei ... Tours en uitstapjes van enkele dagen in Ouarzazate, Zagora en Merzouga aan woestijnlandschappen in het ontdekken wild, kameel rijden in de regio altijd gekend door de vrijgevigheid van haar inwoners, bieden wij ook rondleidingen in de weelderige Marokkaanse keizerlijke steden zoals Marrakech naar de ruïnes en de drukke straten van de oude medina te verkennen. Mis het niet andere interessante ervaringen en andere levende activiteiten, zoals een diner shows, ritten Quad of Buggy, trekking avonturen, bivakken zeker geweldig om de zonsondergang en zonsopgang op de top van een duin kijken ....

Marokko is zeker ... is veel meer beatifull


© 2015 | Eureka Création All Rights Reserved
startpagina | Excursies in Marokko | Tours in Marokko | Wie zijn wij? | Contacteer ons | Sitemap Spacer